Hangzhou Neobio Family Park
Location:Hangzhou
Completion time:2018.7
Project area:8000㎡
Chief designer:Li Xiang
Project directors:Ren Lijiao, Fan Chen, Wufeng
Customized furniture:XiangCASA

The project occupies the first floor of Hangzhou Star Avenue PhaseⅡ, a shopping mall, adjacent to the river. Before the construction, the developer removed all the entry lux shops at this floor, and permitted the designers to make use of the atrium space. In other words, design of the project integrated all parts of the shopping mall as a whole, and redefined the functions of the entire area of the first floor.
Aesthetic concept of the project was derived from the abstraction of scenario modes, which focused on coordinated integration of colors and composition rather than style interpretation. Since the family park is located at the riverside, designers drew inspirations from natural views in the composition of the design.
Based on the original layout of the shopping mall, Hangzhou Neobio Family Park was divided into four major functional areas, each with multiple accessory spaces. Such division took into account age groups, interests and behaviors of kids, while at the same time combining functions for entertainment, education and rest during parent-child activities. The reasonable circulation in the space makes it a comprehensive family park that integrates entertainment and education activities.
Located in Shanghai, the first Neobio Family Park Li Xiang designed has achieved high recognition among parents with its diverse functional areas and color collocations. However, the newly launched Neobio Family Park in Hangzhou is not only a combination of functions and aesthetics, but more importantly a experimental design that explores the layout of shopping malls in the future.

Hangzhou Neobio Family Park
Location:Hangzhou
Completion time:2018.7
Project area:8000㎡
Chief designer:Li Xiang
Project directors:Ren Lijiao, Fan Chen, Wufeng
Customized furniture:XiangCASA

The project occupies the first floor of Hangzhou Star Avenue PhaseⅡ, a shopping mall, adjacent to the river. Before the construction, the developer removed all the entry lux shops at this floor, and permitted the designers to make use of the atrium space. In other words, design of the project integrated all parts of the shopping mall as a whole, and redefined the functions of the entire area of the first floor.
Aesthetic concept of the project was derived from the abstraction of scenario modes, which focused on coordinated integration of colors and composition rather than style interpretation. Since the family park is located at the riverside, designers drew inspirations from natural views in the composition of the design.
Based on the original layout of the shopping mall, Hangzhou Neobio Family Park was divided into four major functional areas, each with multiple accessory spaces. Such division took into account age groups, interests and behaviors of kids, while at the same time combining functions for entertainment, education and rest during parent-child activities. The reasonable circulation in the space makes it a comprehensive family park that integrates entertainment and education activities.
Located in Shanghai, the first Neobio Family Park Li Xiang designed has achieved high recognition among parents with its diverse functional areas and color collocations. However, the newly launched Neobio Family Park in Hangzhou is not only a combination of functions and aesthetics, but more importantly a experimental design that explores the layout of shopping malls in the future.